Upute za korištenje Bauerfeind MDA for All besplatne mobilne aplikacije koja pomaže doktorima i pacijentima u informiranju o pravima i dostupnosti ortopedskih pomagala na listi HZZO-a - BAUERFEIND

Upute za korištenje Bauerfeind MDA for All besplatne mobilne aplikacije koja pomaže doktorima i pacijentima u informiranju o pravima i dostupnosti ortopedskih pomagala na listi HZZO-a

Upute za korištenje Bauerfeind MDA for All besplatne mobilne aplikacije koja pomaže doktorima i pacijentima u informiranju o pravima i dostupnosti ortopedskih pomagala na listi HZZO-a
Aplikacija  MDA for All omogućava pregled baze podataka više od 5500 ortopedskih pomagala dostupnih na Osnovnoj i Dodatnoj listi ortopedskih i drugih pomagala Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO).

Izrazito smo ponosni i sretni što možemo predstaviti besplatnu mobilnu aplikaciju razvijanu od strane Bauerfeindovog stručnog tima. Bauerfeind d.o.o. uz visokokvalitetna pomagala u svojoj ponudi, kontinuirano razvija i unapređuje svoje usluge s ciljem stvaranja kvalitetnijeg procesa informiranja, razumijevanja i poboljšanja kvalitete života.

Bauerfeind MDA for All aplikacija još je jedan korak u našem nastojanju praćenja razvoja tehnoloških rješenja i pružanja brze, točne i kvalitetne informacije iz područja prava i dostupnostiortopedskih pomagala  putem HZZO-a na području Republike Hrvatske. 

 

Aplikacija  MDA for All omogućava pregled baze podataka više od 5500 ortopedskih pomagala dostupnih na Osnovnoj i Dodatnoj listi ortopedskih i drugih pomagala Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO). Ovu aplikaciju kao i sve njezine funkcije moguće je koristiti potpuno besplatno bez ikakvih naknada i troškova. Aplikacija je dostupna svima za neograničeno i besplatno korištenje s ciljem pružanja relevantnih informacija o ortopedskim pomagalima dostupnim na Osnovnoj i Dodatnoj listi ortopedskih i drugih pomagala Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje - HZZO.

Preuzmi aplikaciju za iOS

Preuzmi aplikaciju za Android

 

Pomoću Bauerfeind MDA 4All aplikacije možete:

 • Pristupiti i pregledati cjelokupnu bazu podataka o ortopedskim pomagalima dostupnim u Hrvatskoj s detaljnim podacima
 • Jednostavno pretraživati ortopedska pomagala prema generičkom nazivu proizvoda ili šifri HZZO-a
 • Pregledati osnovne podatke o pomagalu (naziv pomagala, šifre pomagala, podgrupu, nositelja upisa)
 • Pročitati dodatne informacije o pomagalu (oznaka liste, eDOZNAKA informacija, indikacije, kategorija)
 • Saznati informacije o propisivanju pomagala (predlagatelji, propisivači, rok uporabe pomagala, jedinica mjere, količina propisivanja)
 • Količine i cijene u HRK i EUR
 • Povijest pretraživanja pomagala

 

Aplikacija predstavlja iznimno koristan alat za pacijente i liječnike s obzirom da pruža sve potrebne informacije vezane uz prepisivanje i dostupnost ortopedskih pomagala. Doktori medicine uz pomoć aplikacije mogu brže pretraživati proizvode, šifre, pregledati indikacije, ubaciti ih u kalkulator te odmah izračunati njihovu vrijednost prilikom prepisivanja. S obzirom da je baza svakom liječniku dostupna za pregled na mobilnom uređaju to ujedno znači da je uvijek pri ruci što je iznimno važno za bržu i efikasniju uslugu.

S druge strane, pacijenti mogu na jednostavan način izvršiti narudžbu te poslati upit vezan za njihovu doznaku i proizvod koji im je prepisan.

 

U nastavku donosimo upute za korištenje aplikacije i pretraživanje artikala:

 

 

Sustavi koji podržavaju aplikaciju su:

Android: inačica 8.0 operativnog sustava Android  i novije verzije

iOS: inačica 14.5 operativnog sustava iOS i novije verzije

 

Pouzdanost informacija dostupnih putem Bauerfeind MDA for All aplikacije

Surađujemo samo s pouzdanim pružateljima informacija o ortopedskim pomagalima u RH. Naši izvori podataka su: CEZIH, HZZO I HALMED. Točnost podataka odnosi se neposredno na izvore.

 

 

 

 

 • Individualni pristup
 • Individualni pristup

  korisnici u središtu naših aktivnosti
 • Individualni pristup
 • Stručno osoblje

  opskrba korisnika uslugama za lakši život
 • Individualni pristup
 • Loyalty klub

  dodatni popusti na webshop proizvode
Vrh