Pridružite se Bauerfeind webshop klubu vjernosti

Pridružite se našem klubu vjernosti i omogućite si kupnju sa stalnim popustom na sve naše webshop proizvode! Da, dobro ste pročitali. Naš webshop klub vjernosti svojim članovima nudi stalni popust, i to na sve proizvode u Bauerfeind webshop-u koji se mogu dodati u košaricu tj. koji se mogu kupiti online, a sam popust svakom idućom webshop kupnjom može postajati samo veći.

Skupljanje bodova:  1kn = 1bod

Samom prijavom u naš webshop klub vjernosti, ostvarujete stalni popust od 5%, a daljnjom webshop kupnjom prelazite u više razrede popusta!

Razredi popusta

1) <999 bodova - 5% popusta
2) 1000-2999 bodova - 7% popusta
3) 3000-4999 bodova - 9% popusta
4) 5000-6999 bodova - 10% popusta
5) >7000 bodova - 15% popusta

Kako funkcionira sustav?

Nakon što se učlanite skupljate bodove godinu dana te imate popust paketa u kojem se nalazite po broju potrošenih kuna/bodova.
Kad je u pitanju Bauerfeind webshop klub vjernosti, popusti se zbrajaju, što znači ako je neki proizvod u webshop ponudi već na sniženju, njemu se pri kupnji pribraja popust ostvaren kroz Bauerfeind webshop klub vjernosti. Sam popust se obračunava (vidljiv je kupcu) na zadnjem koraku kupnje, odnosno prije same naplate narudžbe.
Nakon godinu dana brišu se bodovi ostvareni kroz naš webshop klub vjernosti. No iako nakon godinu dana bodove počinjete skupljati ispočetka, opet u startu ostvarujete stalan webshop popust od 5%. Pregled ostvarenih bodova, kao i samu prijavu ostvarite klikom na "Moj Klub"


Nadamo se da smo vas zaintrigirali te da ste već kliknuli na link za prijavu

PRIJAVITE SE

 • Individualni pristup
 • Individualni pristup

  korisnici u središtu naših aktivnosti
 • Individualni pristup
 • Stručno osoblje

  opskrba korisnika uslugama za lakši život
 • Individualni pristup
 • Loyalty klub

  dodatni popusti na sve webshop proizvode
Vrh