Pridružite se Bauerfeind webshop klubu vjernosti

Pridružite se našem klubu vjernosti i omogućite si kupnju sa stalnim popustom na sve naše webshop proizvode! Da, dobro ste pročitali. Naš webshop klub vjernosti svojim članovima nudi stalni popust, i to na sve proizvode u Bauerfeind webshop-u koji se mogu dodati u košaricu tj. koji se mogu kupiti online, a sam popust svakom idućom webshop kupnjom može postajati samo veći.

Skupljanje bodova:  1kn = 1bod

Samom prijavom u naš webshop klub vjernosti, ostvarujete stalni popust od 5%, a daljnjom webshop kupnjom prelazite u više razrede popusta!

Razredi popusta

1) <999 bodova - 5% popusta
2) 1000-2999 bodova - 7% popusta
3) 3000-4999 bodova - 9% popusta
4) 5000-6999 bodova - 10% popusta
5) >7000 bodova - 15% popusta

Kako funkcionira sustav?

Nakon što se učlanite skupljate bodove godinu dana te imate popust paketa u kojem se nalazite po broju potrošenih kuna/bodova. Sam popust se obračunava (vidljiv je kupcu) na zadnjem koraku kupnje, odnosno prije same naplate narudžbe. Popusti ostvareni putem loyalty programa ne zbrajaju se s popustima na već snižene artikle.
Nakon godinu dana brišu se bodovi ostvareni kroz naš webshop klub vjernosti. No iako nakon godinu dana bodove počinjete skupljati ispočetka, opet u startu ostvarujete stalan webshop popust od 5%. Pregled ostvarenih bodova, kao i samu prijavu ostvarite klikom na "Moj Klub"


Nadamo se da smo vas zaintrigirali te da ste već kliknuli na link za prijavu

PRIJAVITE SE

 • Individualni pristup
 • Individualni pristup

  korisnici u središtu naših aktivnosti
 • Individualni pristup
 • Stručno osoblje

  opskrba korisnika uslugama za lakši život
 • Individualni pristup
 • Loyalty klub

  dodatni popusti na sve webshop proizvode
Vrh