Bella BiO Based higijenski ulošci NORMAL - BAUERFEIND
Bella BiO Based higijenski ulošci NORMAL

Bella BiO Based higijenski ulošci NORMAL

higijenski ulošci od razgradivih materijala Više informacija.
{{CurrentProduct.SinglePriceWithPackage_print}}
1,95 €
*najniža cijena u prethodnih 30 dana: {{CurrentProduct.LowestMonthlyMpcWithPackage_print}}
Provjeri dostupnost u poslovnicama
Ponuda vrijedi do kraja akcije ili do isteka zaliha.
1 kom = 0,10 € (PDV uključen)
{{attr.Name}}

{{CurrentProduct.FrontNote}}

{{responseMsg}}
Pošalji upit Nije raspoloživo
 • Besplatna dostava iznad 65 €
 • Reklamacije u roku 30 dana od kupnje na web shop-u

Bella BiO Based higijenski ulošci su ekološki prihvatljivi od trenutka u kojem su osmišljeni. Briga za okoliš prožima se kroz sve faze proizvodnje, od odabira sirovina, načina proizvodnje i pakiranja.
Ultratanki higijenski ulošci izrađeni su od prirodnih obnovljivih izvora: površinski sloj 100% od bambusa, a upijajuća jezgra od pamuka, celuloze i viskoze. Dermatološki su testirani, bez klora i mirisa. Veganski su jer prilikom proizvodnje nije korištena ni jedna sirovina životinjskog podrijetla.

Materijali

Bambus je obnovljivi izvor, najbrže rastuća biljka, ima minimalni ugljični otisak, dolazi iz kontoliranih nasada, 100% je biorazgradiv. Bambus je također i mekan, prozračan, udoban i ima prirodna antibakterijska svojstva prema: Escherichia Coli ATCC 25922, Staphylococcus Aureus ATCC 25923, Enterococcus Faecalis ATCC 19433.

Pamuk koristimo za upijajuću jezgru jer ima izrazuta upijajuća svojstva, mekan je i udobn, prozračan, proizveden bez kemijskih dodataka te također 100% razgradiv. Viskoza od bambusa je prijatelj svake kože, dobro upija, prozračna je i biorazgradiva.

Celuloza je prirodni materijal, radi se o biorazgrdivim vlaknima, mekana i nježna, ne izaziva iritacije ni kod osjetljive kože, također dobro upija.

GREEN PE (GREEN POLYETHYLENE) se koristi za pozadinski, zaštitni sloj uložaka, a radi se o materijalu koji se dobiva od šečerne trske što znači da je obnovljiv izvor. Reciklira se jednako kao i standardna PE ambalaža.Kartonska ambalaža Bella Bio Based uložaka proizvodi se od 100% recikliranog papira i ima FSC i TÜV Austria certifikate.Bella Bio Based higijenski ulošci izrađeni su od pažljivo biranih materijala, ni u jednoj fazi proizvodnje nije korišten klor niti su dodavani mirisi te su stoga izvrsni i za najosjetljiviju kožu. Svi materijali koji dolaze u dodir s kožom su dermatološki testirani u ovlaštenim nezavisnim laboratorijima i nisu pokazali nikakve alergijske ili iritacijske učinke. Gotovi proizvodi testirani su i od strane dermatologa i ginekologa.


Zašto ih smatramo dobrima za okoliš? Naša vodilja je da udio obnovljivih izvora bude maksimalan, a udio neobnovljivih izvora sveden na minimum. Bella Bio based ulošci su izvrstan odabir i za vašu kožu i za okoliš.

Recenzije HR vlogerica

 

Lokacija Dostupno Na upit

Ocijenite ovaj proizvod

 • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
 • Individualni pristup
 • Individualni pristup

  korisnici u središtu naših aktivnosti
 • Individualni pristup
 • Stručno osoblje

  opskrba korisnika uslugama za lakši život
 • Individualni pristup
 • Loyalty klub

  dodatni popusti na webshop proizvode
Vrh